Alla inlägg under april 2009

Av Måns Djurgårdaren! - 18 april 2009 09:43

Ifåkelej!

Nu är jag revanchsugen vi förlorade mot Åkersberga igå med 1-3, vi har inte spelat så här dåligt på typ 4 månader vad är det för något!!!!!!!!!!

Vår målskytt var Tysken. Men idag kl 11.00 på Högsätra BP tar vi revanch genom att äga ut  Viggbyholms IK 3!!!!!!!!!!!!!!!

/Den glade fotbollsspelaren

Av Måns Djurgårdaren! - 16 april 2009 19:44

Öröilodonejoloj!

De Allsvenska matcherna just nu!

Helsinborgs IF-Hamarbuuuuuuuuu IF   0-0   snart 1-0

Örgryte-Örebro   0-1    Kim Olsen målskytt komigen nu ÖSK!!!!!!!!!!!

Trelleborg FF-GAIS   1-0  Pode målskytt

AIK-Malmö FF  0-0  snart 0-1

Elfsborg-Kalmar FF    Startar 20.00

Komigen nu Örebro!!! (Jag hejar på dom för att pappa kommer därifrån och hejar på dom)

/Den glade Djurgårdaren

Av Måns Djurgårdaren! - 16 april 2009 19:16

Romanej!

Cristiano Ronaldo avgjorde kvartsfinalen mellan Porto-Manchester United gemom att skjuta upp bollen i krysset från 30 m i den 6 minuten det kallar jag Ronaldo värlsklass! Manchester United blev då de första Engelska laget som vunnit över Porto på bortaplan. Dom gick vidare till semi mot Arsenal som vann mot Villareal med 3-0. Theo Walcott chippade snyggt in 1-0 och sedan placerade Adebayor bollen vid högra stolpen. Sen satte även Van Persie bollen på straff. Den andra Semifinalen är ju mellan Chelsea-Barcelona.

C.Ronaldo med Champions leauge bucklan.

/De galde Barca fanset

Av Måns Djurgårdaren! - 16 april 2009 18:27

Digeltjanoj!

Det blev inte riktigt ett mål i minuten, faktist så blev det VÄRLDENS TRÅKIGASTE RESULTAT OM DET INTE BLIR FÖRLUST 0-0 orka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag såg inte matchen, som sakt så har jag inte dom bästa kanalerna som man måste ha som inte jag får!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Jag vill så gärna ha PPV, Viasat sport,Viasat fotboll och alla andra ägiga kanaler jag borde ha!

Så därför vet jag knappt någonting om matchen men så här skriver Jonas Ridel från DIF:s hemsida fast ni är galena om ni läser allt han har skrivit!

Här är det:

Stort bollinnehav räckt till oavgjort när Djurgården tog emot Gefle på Stockholms Stadion. Djurgården har nu fyra poäng efter tre omgångar.

Djurgården startade matchen bra och ägde mycket boll, men hade svårt att komma till avslut. Fina bollar ut på kanterna blev till inspel, men ingen mötte i boxen. I stället var det Gefle som fick några chanser, framför allt när Hasse Berggren efter 18 minuter kom fri med Dembo Touray som dock gjorde sig mycket stor och räddade. I minut 23 slog Andreas Dahlén ett inlägg från högerkanten, Kebba Ceesay rensade, via stolpens utsida, till hörna.

Halvleken fortsatte likadant, Djurgården höll i bollen, tråcklade sig igenom, men stötte tillslut på en samlad backlinje, gärna förstärkt med ett antal mittfältare. Gefle kontrade blixtsnabbt vid varje tillfälle som gavs. Djurgårdens första skott på mål fixade Daniel Sjölund efter 38 minuter, ett bra skott som Hugosson i Gefles mål hade lite problem med. Djurgården förändrade anfallen något på slutet av halvleken, i stället för rakt fram eller inlägg provade man att spela bollen snett inåt bakåt vilket gav lite större ytor för skott, men halveken slutade mållös, trots ett bollinnehav på 66 procent.
   - Båda halvlekarna är likadana, vi har ett bra bollinnehav, vi gör det bra över stora delar av banan, men när vi kommer till motståndarnas straffområde är vi inte tillräckligt bra. Vi är inte tillräckligt fokuserade och tar inte rätt beslut. Samtidigt hade vi 0-6 för några dagar sedan och nu ska vi helt plötsligt anfalla och föra en match, det är inte en helt enkel omställning, menade Djurgårdens tränare Andrée Jeglertz.

Djurgården fortsatte att hålla i spelet i den andra halvleken och efter 51 minuter kom den farligaste chansen, Petter Gustafsson slog ett inlägg som nådde Patrik Haginge, men nicken satt utanför stolpen. Annars var det småchanser och nästanchanser för Djurgården, men en vit vägg av Geflespelare framför mål stoppade effektivt bollen, och samma kontringar som i första halvlek för Gefle. Djurgården tog dock över allt mer och både Petter Gustafsson och Patrik Haginge matade inlägg, men något mål blev det inte.
   - Men vi måste se det positivt, även om vi hade velat vinna matchen. Nu tog vi poäng och är på väg tillbaks efter smällen mot Göteborg. Det finns klart positiva saker att ta med sig, exempelvis Petter Gustafssons andra halvlek och mittfältet under stora delar av matchen. Andra delar får vi jobba vidare med., menade Jeglertz.

Damp mycket va!

Andra resultat:

-

Halmstad BK-Brommaojkarna       0-1

-

BK Häcken - IFK Göteborg              4-1!!!!!!!!!!!!

BP har ju 7 poäng nu och leder just nu Allsvenskan, ni kanske tror dom är pågång i år och att dom kommer slåss om guld men då vill jag bara säga så kommer det inte och bli för dom har bara mött soplag!

Att BK Häcken slog IFK Göteborg med 4-1 var riktigt coolt! Men Rengo Krats Eliv säger att Djurgården suger för att dom förlorade med 6-0 mot IFK Göteborg och nu slog Häcken dom med 4-1 men allt det där handlar bara om att ha en bra dag eller inte!

Av Måns Djurgårdaren! - 15 april 2009 16:44

Digelej!

Idag 19.00 spelar Djurgården match mot Gefle hemma på Stockholms Stadium. Jag tippar seriöst: 1-1

Chelpoolerej!

Vilken jädra match det blev mellan Chelsea-Liverpool fast Chelsea hade resultatet 1-3 från bortamötet. Liverpools lagkapten Steven Gerrard var skadad och spelade inte, om han skulle varit med skulle Livepool kanske kanske dom vunnit, fast Chelsea hade sin lagkapten John Terry avstängd så jag tror inte det. Hursomhelst var det en jätte spännande match som slutatde 4-4 och därför gick Chelsea vidare till semifinal mot Barcelona (Svårt för Chelsea jag tippar och tror att Barca vinner Champions leauge). Första målet kom i den 19 minuten av  Fábio Aurélio alla framförallt Peter Chec (Chelseas målvakt) trodde han skulle slå ett inlägg på en frispark rätt lågt ifrån och så ser det ut också men i sista sekunden ändrar han sig och placerar in bollen vid högrstolpen ett riktigt snyggt mål!

Och i den 28 minuten slår en Liverpool spelare ett inlägg och det ser  nästan ut som om Chelsea spelaren stryper Liverpool spelaren men så är det inte riktigt men Liverpool får straff. Och den sätter säkert Xavi Alonso. Sen när halvleken var slut var jag tvungen och sova. Men jag såg dom andra målen på sporten sedan men jag skriver inte lika mycket om dom.

I 51 minuten sätter Drogba en rullande boll från Anelka. Det står altså 1-2 till

Liverpool. I den  57 minuten sätter Chelsea backen Alex kvitteringen på en hög snygg frispark. Och Chelseas Lampard sätter också 3-2 i den 76 minuten. Men Liverpool kommer igen och i den  81 minuten sätter Lucas bollen i mål. Och i den 82 minuten sätter Kuyt en nickboll. Men Lampard räddar Chelsea i den 89 minuten!

Vilken jädra match altså!

Snygg bild ellerhur!

/De glade Chelsea fanset som kommer heja på Barca när dom möts i semi

Av Måns Djurgårdaren! - 14 april 2009 20:44

Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttyl
oj!

Nu börjar snart andra mötet mellan Chelsea-Liverpool och Bayern Munchen-Barca.

Som ni kanske vet så leder Chelsea över LIverpool från förra mötet med 3-1 och Barca med 4-0.

Om ni som jag inte har så många kanaler men vill ha många fler så kan vi iallafall se Chelsea-Liverpool på kanal 6 kl 20.45

Den glade Djurgårdaren tippar:

Chelsea-Liverpool  1-1          Torres och Drogba målskyttar

Bayern Munchen-Barcelona  0-1           Eto`o målskytt

Tror inte Barca har sina bästa spelare med och dom spelar nog lungt men Eto`o trycker in en ändå. Men nu börjar det Hej då!

/De glade Chelsea-fanset

Av Måns Djurgårdaren! - 14 april 2009 16:14

Häääääääääääääääääääääääääääääääääääööööööööööööle
j!

I Superettan hejar jag på Assyriska vet inte varför men dom  leder Superettan efter att ha vunnit mot Norköping med 3-0!

Fast jag tror GIF Sundsvall vinner hela Superettan dom har ett riktigt bra lag.